tirsdag 24. august 2010

EN LITEN SMAKEBIT



Nola-jentene var nettopp i Oslo hvor innkjøp til S/S 2011 kolleksjonene stod på lista. Kolleksjonene vi så var FANTASTISKE, fargene deilige og materialene gjorde oss mo i knærne! Vi kan ikke avsløre alt, men en liten smakebit går an..

Noen har kanskje fått med seg at denne skoen fra Acne allerede har vært i en tidligere kolleksjon en stund tilbake, og at motebloggere og fashionistaer verden over har jobbet med en "kampanje" for å få Acne til å relansere skoen. Sjefsdesigner for Acne Johnny Johannson svarte på tiltalen og gav dem den mye etterlengtede og elskede skoen tilbake. Og hvem har tatt den inn til våren? Jo Nola selvfølgelig!

Acne Track Boot kommer i sort, og er en røff, samt klassisk boot som kan brukes til det meste. Detaljer som reima øverst med den typiske Acne-knappen, den grove glidelåsen, tuppen som legger seg over bakdelen, og platåhælen gjør denne booten til noe man ikke kan la være å elske. I tillegg er den grove og chunky hælen perfekt for Stavanger-gatene hvor brosteinen ødelegger en sko etter den andre..

Gled dere, jenter!

3 kommentarer:

  1. Er de store i størrelsen?

    SvarSlett
  2. Kanskje en smule, jeg ligger mellom 36 og 37 og kunne fint hatt en str 36. De er ganske smale, så har man litt bred fot må man være forberedt på å gå dem ut, men de er utrolig komfortable på foten tross høyden :)

    De finnes på Acne Studio i Stavanger allerede nå dersom du ikke vil vente! :)

    God jul!

    SvarSlett