tirsdag 31. august 2010

Samsøe Jade Boot








Samsøe Jade boot
, what more do one need?

Dette er en enkel, solid og vakker boot, en boot man kan bruke til alt fra jobb til en tur i skog og mark. Høyden går til ca midt på leggen, og prisen er 1499 kr. Skinnet slites veldig kult, slik at den med tiden vil bli mer rugged og få en herlig vintage look over seg. Vi har størrelsene 36-40, vi har ikke mange av dem, så her gjelder det å være kjapp!

mandag 30. august 2010

Nola dekorert for høst











Høstvarene fyller mer og mer av den kjære butikken vår, og salget blir mindre og mindre. Nye varer ankommer oftere, den ene nydeligere enn den andre! Ser ikke butikken vår flott ut? Høst er godt for sjelen..!

Til nå har vi fått inn en "ny" modell fra Acne, jeansmodellen Flex, som sitter normalt i livet (klemmer ikke) og er like smal nede som Kex-en (lavt liv). Med andre ord, en perfekt modell for den som vil ha normal høyde i livet og helt smal nederst. Andre nye ting fra Acne er lave støvletter og lave boots, store lommebøker i skinn (bilde kommer), belter og diverse overdeler. Samsøe levere en nydelig parkas med hette og deilig strikkeplagg som cardigan/genser og hals, og Gestuz blant annet en nydelig skinnjakke og et frekt skinnskjørt.

Selv om vi ikke vil gi slipp på sommeren helt enda, går vi over til September VELDIG veldig snart, og da har man ingen grunn til å vente med høstvarene lenger. Kom igjen jenter, godbitene forsvinner først! Vil du risikere å ikke få dem i år heller??




onsdag 25. august 2010

SANDQVIST




Nytt inn på Nola er disse små "veskene" fra Sandqvist, et svensk merke som ble opprettet i 2004 av Anton Sandqvist. Merket selger i hovedsak vesker, og de har fokus på stil og funksjon, samt at man får høy kvalitet til en god pris. Vi har i hovedsak tatt inn Sandqvist nede på Pes, men disse små deilighetene måtte få komme seg ut i luften på Nola også, da de fungerer like godt til herre som dame. Modellen heter Steve, og størrelsen er ca lik en iPhone, da den fungerer veldig godt som en beskyttelsesveske, eller bare som et smykke man kan oppbevare penger eller lignende i. De er laget i 100% skinn og koster ikke mer enn 399 kr! Modellen finnes i fargene black og tan, og har en skinnreim man kan bruke for å henge den f.eks rundt halsen (se eksempel nedenfor).



Ta en titt på Sandqvist sin hjemmeside HER

tirsdag 24. august 2010

EN LITEN SMAKEBIT



Nola-jentene var nettopp i Oslo hvor innkjøp til S/S 2011 kolleksjonene stod på lista. Kolleksjonene vi så var FANTASTISKE, fargene deilige og materialene gjorde oss mo i knærne! Vi kan ikke avsløre alt, men en liten smakebit går an..

Noen har kanskje fått med seg at denne skoen fra Acne allerede har vært i en tidligere kolleksjon en stund tilbake, og at motebloggere og fashionistaer verden over har jobbet med en "kampanje" for å få Acne til å relansere skoen. Sjefsdesigner for Acne Johnny Johannson svarte på tiltalen og gav dem den mye etterlengtede og elskede skoen tilbake. Og hvem har tatt den inn til våren? Jo Nola selvfølgelig!

Acne Track Boot kommer i sort, og er en røff, samt klassisk boot som kan brukes til det meste. Detaljer som reima øverst med den typiske Acne-knappen, den grove glidelåsen, tuppen som legger seg over bakdelen, og platåhælen gjør denne booten til noe man ikke kan la være å elske. I tillegg er den grove og chunky hælen perfekt for Stavanger-gatene hvor brosteinen ødelegger en sko etter den andre..

Gled dere, jenter!

Mer høst!



Fra venstre: Samsøe Sava Sleeveless Dress (black) 800 kr, Samsøe Sava Dress (charchoal grey) 700 kr



Fra venstre: Samsøe Sava Tubedress (black and powderpink) 700 kr



Fra venstre: Acne Lana Cardigan (brown) 1795 kr, Samsøe Rosanna Dress (plum kitten) 1200 kr



Whyred Parti Mesh Print Dress (black/white) 1799 kr

TRYKK PÅ BILDENE FOR STØRRE FORMAT.

Ta gjerne kontakt med oss ved å sende mail til nola@geto.as dersom du lurer på noe etc!

torsdag 12. august 2010

HØST!


Til høsten er det kontraster som gjelder! Silke mot grovstrikket ull, skinnjakker mot bomull, stram passform mot løs passform og varmt mot kaldt. Acne gir oss duse jordfarger med androgyne snitt, Dagmar har mye navy og Samsøe forskjellige nyanser av brun og grå. August er bare begynnelsen på en av mange leveringer av høstvarer, høsten kommer hvert år, og er kanskje den kjekkeste sesongen å handle nye klær! Kom innom oss på Nola og prøv ut godbitene som er kommet i butikken.


Fra venstre: Acne Libi Short (black) 2495 kr, Acne Fusion Sue (wedge i semsket skinn, i fargen black) 2895 kr, Whyred Ether Top (100 % silke i fargen black) 1399 kr, Samsøe Sava Leggings (viskose i fargene dark grey og black) 600 kr.

Fra venstre: Samsøe Pearl Jacket (skinnjakke i fargen black og java-mørk brun) 3500 kr, Samsøe Siri Tank m/lomme (bomull, i fargen hvit og beige) 400 kr.

Fra venstre: Samsøe Nancy Blouse (100% polyester i fargene plum kitten og black) 800 kr, Samsøe Metia Shirt (100% silke i fargen black) 1300 kr.

Fra venstre: Dagmar Anais Cardigan (100% ekstra fin merinoull m/skulderputer og strass i fargen black med navy detaljer foran) 1599 kr, Dagmar Aurora Cardigan (100% ekstra fin merinoull i fargen grey og navy) 1699 kr, Samsøe Sonja Leggings (100% modal i fargen grey)

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å SE I ET STØRRE FORMAT

mandag 2. august 2010

Nola søker etter ekstrahjelp

Vi på Nola søker etter ekstrahjelper til lørdager og eventuelt noe i ukedagene.

Du bør være fyllt 18 år, være intressert i mote og være en utadvendt og imøtekommende person. Kom innom oss i Kirkegaten og lever søknad og cv, så er du kanskje den vi søker etter! :)


SALG


NOLA HAR SALG!

60 % AVSLAG PÅ ALLE SALGSVARER, ENESTE UNNTAK ER NOEN FÅ SKOMODELLER:

40 % AVSLAG PÅ PISTOLS I LYSEGRÅ, MOHAWK, BARE, POSE OG STRAIN!

RESTEN AV SALGSVARENE HAR 60 % AVSLAG!!!!