lørdag 31. juli 2010

Samsøe Jamina Boot



Mer høstvarer til folket!

Samsøe leverer en lekker militærinspirert boot med slitte detaljer og deilig skinn som gir et fint vintage-aktig utseende. Størrelsene går fra 36 til 40, og den koster 1500 kr. Ikke la regnværet sette en stopper for handleglede, kom innom og prøv den, slå av en prat eller kikk på alt annet vi har, du er uansett velkommen på Nola!

Samsøe Samsøe Jamina Boot (black) - 1500 kr

onsdag 28. juli 2010

Salg!



Her har du en godbit til høsten, Acne Pistol short i en dus lysegrå farge med en superkul trehæl.

40 % avslag er vel heller ikke å fornekte?? Kom innom og prøv, denne fantastiske booten vil du ikke gå glipp av!


Acne Pistol short - var 3000 kr, nå 1800 kr

mandag 26. juli 2010

Ganni !




Nytt inn på Nola er det danske merket Ganni, et merke som er relativt nytt her i Norge, og hvertfall i Stavanger.

For ti år siden ble Ganni startet hvor de hele tiden har satt fokus på kvalitet og detaljer i plaggene sine. De startet med kashmirplagg, men har, fra 2006, utvidet kolleksjonene til alt fra sko og kjoler, og har gjort stor suksess hos naboene våre i Danmark. Designet til Ganni er skandinavisk preget samtidig som man ser en fransk touch av eleganse og frekkhet gå igjen i plaggene. Å levere klassiske plagg med fokus på detaljer og kvalitet som fungerer i alle slags sammenhenger er viktig, noe designteamet til Ganni viser i deres kolleksjoner. Teamet består av ulike, erfarne og talentfulle designere og artister som gir stor kreativitet og variasjon, samtidig som den enkle skandinaviske stilen beholdes. Ganni er et merke for den lekne, den mystiske, den klassiske og den rebelske, Ganni er rett og slett noe for alle!

Til å begynne med har vi tatt inn to sko modeller, pumps i semsket skinn med skinnsåle og som har en fantastisk passform. Vi har fått dem inn i størrelsene 36-41, men det gjelder å være kjapp, for de ryker fort ut!

Gannis hjemmeside finner du HER



Ganni Tilde (charcoal grey) - 1500 kr
Ganni Virginia (total eclipse/mørk navy) - 1200 kr

torsdag 22. juli 2010

Acne Pistol Short Classic Black



Høst, vinter, vår eller sommer, den korte Acne Pistol i svart er klassisk og kan brukes til omtrent alt! Er det et par sko du vil investere i til høsten, er dette så absolutt dem. Blandingen av svensk design, 100% skinn og produksjon Italia gir deg et fantastisk produkt som både er slitesterkt, brukervennlig og som ser stilig ut.

Vist her er den klassiske korte Pistolen i svart, men vi har også to modeller i semsket skinn, samt Acne Studio har den i mørk helbrun og mørk helgrå. Hælen er tykk og behagelig å gå på, den er kun 7.5 cm på det høyeste, en høyde som kjennes behagelig å gå på om det er en rask tur til butikken eller en lang kveld på byen.

Acne Pistol short (black) - 3000 kr

onsdag 21. juli 2010

Cheap Monday




Nyheter fra Cheap Monday i butikk!

Strikket genser i svart og olivengrønn med løs passform, kort foran og lang bak med 3/4 armer. Tee i hvit og "gammel-rosa" med dyp utringning bak og lomme på siden. Singlet i svart og mørk grå med løspassform, en smule gjennomsiktig.

Trykk på bildene for å få i større format.


Margo Knit (black, dirt) - 400 kr
Tilda Tank (black, dark grey) - 185 kr
Regina Tee (white, powder pink) - 250 kr


Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!
nola@geto.as

Fusion Sue!





Acne fortsetter å levere varer til høsten, denne gangen med Fusion Sue i semsket svart skinn. En nyyydelig sko med deilige detaljer som knytting og glidelås foran, åpen hæl og tå, kanten i enden i blankt skinn og ikke minst metallringen i bak!


Fusion Sue (black) - 2895 kr

Ta gjerne kontakt på nola@geto.as dersom du har noen spørsmål, eller etterlat en kommentar nedenfor.

Acne Pistol Short !





Vi kjenner alle godt til den klassiske svarte korte Pistol-skoen, men nå detter den ene nye fargen etter den andre inn, og de er alle fantastisk flotte! Acne Studio i Stavanger har både den mørke helbrune og den mørke helgrå versjonen, men vi mottok i går en fantastisk versjon her på Nola. Den er i semsket skinn, og fargen er en blanding av en dyp grå og brun. HOT HOT HOT! Vi har kun 4 par inne, så ikke vent for lenge!

Acne Pistol Short (grey beige) - 3000 kr
I størrelsene 36, 37 og 39.


Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål ang størrelser, kjøp etc.

mandag 19. juli 2010

SALG!




Salget er igang, og her finner du mange godbiter å velge mellom! Alt i butikken er nedsatt med 40%, bortsett fra de nye høstvarene, så ikke kast bort tiden din!

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt ved mail så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

nola@geto.as

lørdag 17. juli 2010

FACEBOOK



Følg Nola på Facebook og få varsel når noe skjer! Det er enkelt: bare søk på "Nola" som side, og trykk "liker/like", så er du med!

Cheap Monday


Solbriller fra Cheap Monday er ankommet Nola!

Nå er ikke akkurat Stavanger kjent for å ha flest soldager i året, men på de dagene den titter frem er det jo kjekt å vite at man har et par freshe briller å kle seg i. Hva med et par klassiske i svart? Noen feminine i rosa? Eller de tidløse i brun?


Sommeren er enda her, og solbrillene finner du hos oss!

Solbriller - 200 kr

fredag 16. juli 2010

Acne Høst varer!


Nå har høstvarene er begynt å rulle inn hos oss, og det er så utrolig mye fint!

Deilig ull i duse farger og androgyne snitt er i fokus hos Acne, dette er virkelig noe som er verdt å ta en kikk på! Korte Acne Pistols er kommet inn igjen, samt høye i grått skinn, et must ha når høsten nærmer seg med stormskritt.
Vi har også fått inn mye flott fra Cheap Monday, vi skal få lagt ut bilder så snart som mulig.

Klikk på bildene for å se dem i et større format.

Ry ullgenser (black, old rose melange, stone khaki melange) - 1395 kr
Rita skinnjakke (black) - 5995 kr
Lana strikket cardigan (brown) - 1795 kr
Arci kjole (black, offwhite) - 1795 kr
Lifetime rib singlet (black, offwhite) - 695 kr
Davi bukse i bomull (black, offwhite) - 1495 kr

mandag 5. juli 2010

Sommer salg i gang!

Nå er sommer-salget endelig igang! Vi har satt ned en mengde varer med 40%- mange godbiter så kom innom:)